Fondacioni ALBIZ siguroi mbështetje për familje në nevojë në Komunën e Tearcës

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës ALBIZ siguroi mbështetje për 80 familje në nevojë në Komunën e Tearcës, si donator kryesor “Dauti Komerc”. Pakot ushqimore u shpërndanë sot nga kryetari i shtabit të krizës z. Saledin Zeqiri për të gjithë vendbanimet, pranimi i pakove u bë nga kryetarët e bashkësive vendore.     &nbsp

Fondacioni Albiz dhe Komuna e Sarajit aksion humanitar për nevojtarët

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz dhe Komuna e Sarajit lidhur me situatën e krijuar me COVID-19, këto ditë nisën aksionin humanitar për t’i ndihmuar familjet në nevojë. Me këtë aksion, të siguruar nga donatorët e Fondacionit, do të ndihmohen me pako ushqimore 125 familje nga vendbanimet e Komunës së Sarajit. Kryetari i ..