INAUGUROHEN HAPËSIRAT PËR NOVATORËT E RI

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz në partneritet me Universitetin Nënë Tereza, më 27 shkurt 2020, në kuadër të universitetit, i inauguruan hapësirat për novatorët e ri – Social Innovation HUB. Në ceremoninë e rastit, përveç nikoqirëve, drejtorit ekzekutiv të Fondacionit Albiz, z. Besir Dernjani dhe rektorit të Universitetit Nënë Tereza, Prof. dr. ..

INVITATION TO BID & SCOPE OF WORKS | Mapping, GAP Assessment and Capacity Building | Young Social Innovators and Entrepreneurs

The European Union, Innovation and Media Partnerships for Action, Collaboration and Transformation in the Western Balkans EU-IMPACT-WB Invitation to bid & SCOPE OF WORKS Mapping, GAP Assessment and Capacity Building Young Social Innovators and Entrepreneurs   ABOUT ALBIZ FOUNDATION ALBIZ Foundation is one of the leading non-profit foundations based on social economy model, advancing social ..

INVITATION TO BID & SCOPE OF WORKS | Labour Market Analysis

The European Union, Innovation and Media Partnerships for Action, Collaboration and Transformation in the Western Balkans EU-IMPACT-WB Invitation to bid & SCOPE OF WORKS Labour Market Analysis  ABOUT ALBIZ Foundation ALBIZ Foundation is one of the leading non-profit foundations based on social economy model, advancing social entrepreneurship, particularly to vulnerable groups located. Our mission is ..

Fondacioni Albiz dhe Fondacioni CREATE nënshkruan marrëveshje partneriteti

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz dhe Fondacioni CREATE, sot në Shkup, nënshkruan marrëveshje partneriteti për implementimin e projektit “The European Union, Innovation & Media Partnership for Action, Collaboration and Transformation in the Western Balkans”. Objektivi i përgjithshëm i projektit është që Organizatat joqeveritare (OJQ), sipërmarrësit e rinj dhe inovatorët social të bashkëpunojnë ..