Organizohet “Panairi i bizneseve në Komunën e Sarajit”.

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz sot organizoi “Panairin e bizneseve të Komunës së Sarajit”, i cili u mbajt në hapësirat e restorantit Korabi në Saraj. Në këtë panair produktet dhe shërbimet i prezantuan 25 kompani të cilat veprojnë dhe janë nga komuna e Sarajit. Kompanitë ishin nga me të ndryshmet, i promovuan ..

SHMMQSH “Pançe Karagjozov” fitues i Kuizit të diturisë 2019

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz më 30 dhjetor 2019, në ambientet e Qendrës Informative Kulturore e organizoi finalen e Kuizit të diturisë 2019. Fitues i sivjetmë i Kuizit u shpall SHMMQSH “Pançe Karagjozov”, vendi i dytë i takoi SHMQSH “Vlado Tasevski”, ndërsa vendi i tretë SHMQSH “Boro Petrushevski”. Tre shkollave finaliste iu ..

Fondacioni ALBIZ publikon rezultatet e konkurseve për ndarje të bursave për studentë për vitin akademik 2019/20

Fondacioni ALBIZ publikon rezultatet e konkurseve për ndarje të bursave për studentë për vitin akademik 2019/20, ku do të ndahen 175 bursa për studentë. Pas shqyrtimit të gjitha aplikimeve Fondacioni ALBIZ i informon të gjithë studentët se në konkursin bursa për studentë kanë fituar studentët e renditur nga numri rendor 1 deri 175. (sipas listës ..

INVITATION TO BID & SCOPE OF WORKS | Mapping, GAP Assessment and Capacity Building | Young Social Innovators and Entrepreneurs

The European Union, Innovation and Media Partnerships for Action, Collaboration and Transformation in the Western Balkans EU-IMPACT-WB Invitation to bid & SCOPE OF WORKS Mapping, GAP Assessment and Capacity Building Young Social Innovators and Entrepreneurs   ABOUT ALBIZ FOUNDATION ALBIZ Foundation is one of the leading non-profit foundations based on social economy model, advancing social ..

NISET NDIHMA E PARË PËR NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË

Nëpërmjet apelit që e bëri dje Fondacioni Albiz në bashkëpunim me Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, sot kah Republika e Shqipërisë u nis edhe ndihma e parë, ku u arrit të mblidhen 20 ton produkte ushqimore të nevojshme, 2 ton produkte higjienike, batanije, tenda si dhe pompa për ujë dhe gjeneratorë, në vlerë prej mbi ..

Promovohen produktet për zhvillimin e turizmit në Saraj dhe Matkë

Promovohen produktet për zhvillimin e turizmit në Saraj dhe Matkë Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz dhe Qendra për zhvillim malor (QZHM) më 29.10.2019, në Muzeun e EVN-së në Matkë, i prezantuan rezultatet nga realizimi i projektit “Zhvillimi i turizmit në Saraj dhe Matkë” “Projekti në kuadër të cilit u realizuan një sërë ..

Bizneset dhe pushteti lokal për një ambient të pastërt

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës më 24 tetor 2019, në restorantin Fontana, organizoi tubim publik me afaristët nga Saraji, me temë “Menaxhimi me mbeturinat dhe kujdesi ndaj ambienti jetësor”, që është në kuadër të projekti “Zhvillimi i turizmit në Saraj dhe Matkë”, i financuar nga Bashkimi Evropian. Në këtë tubim si pjesë e ..

Fondacioni ALBIZ shpall konkurs për programin “Bursa studentë për vitin akademik 2019/20”

K O N K U R S (Për ndarje të bursave për studentë për vitin akademik 2019/2020) Fondacioni “ALBIZ“ shpall konkurs për: 175 bursa për studentë për vitin akademik 2019/2020   APLIKIMI Të drejtë për aplikim në këtë konkurs kanë studentët e ciklit të parë (studime deri diplomike) që studiojnë në ndonjë prej Universiteteve shtetërore ..

Fondacioni Albiz zhvilloi takimin e dytë me temë “Sjella me përgjegjësi ndaj ambientit jetësor”

Fondacioni Albiz zhvilloi takimin e dytë me temë “Sjella me përgjegjësi ndaj ambientit jetësor”, banorët e vendbanimeve Gllumov, Shishovë, Matkë kishin mundësinë që të takohen në tribunën publike, në kuadër të projektit Zhvillimi i turizmit në Saraj dhe Matkë, projekti është i mbështetur nga Banka Botërore, Bashkimi Evropian si dhe ko-financuar nga Komuna e Sarajit, ..