NISET NDIHMA E PARË PËR NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË

Nëpërmjet apelit që e bëri dje Fondacioni Albiz në bashkëpunim me Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, sot kah Republika e Shqipërisë u nis edhe ndihma e parë, ku u arrit të mblidhen 20 ton produkte ushqimore të nevojshme, 2 ton produkte higjienike, batanije, tenda si dhe pompa për ujë dhe gjeneratorë, në vlerë prej mbi 100.000 euro.