Kurs falas për rrobaqepësi

KURSE PËR RROBAQEPËSI Fondacioni ALBIZ organizon kurs për rrobaqepësi  FALAS . Kurset u dedikohen grave nga mosha 20 deri 45 vjet nga komuna të ndryshme të Qytetit të Shkupit. Këto kurse organizohen me qëllim që vajzave dhe grave tu ndihmohet në edukimin e tyre për të siguruar kushte për vetëpunësim. Ligjëratat do të mbahet me ..

SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENT (INTERNSHIP STUDENTOR)

  SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENT (INTERNSHIP STUDENTOR)   Fondacioni Albiz hap mundësi dhe perspektiva për studentët e Maqedonisë duke ofruar program për interniship studentore (punë praktikë për student) në hapësirat e kompanive donatore të Fondacionit Albiz për aplikuesit nga të gjithë universitetet publike dhe ato private. Studentët për të aplikuar duhet t’i përmbushin ..

Shpallje për tre vende pune | Оглас за три работни места

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz për zbatimin e projekteve në kuadër të programeve të Fondacionit Albiz shpall Konkurs për punësim në tre pozita pune   Menaxher projekti (1) një pozitë pune – Shpallje 001  Fondacioni Albiz ka nevojë për angazhimin e një menaxheri në projekt me orar të plotë pune në kohë ..

U realizua aktiviteti “Mbrëmje poetike”

Dje, më 21.03.2022 në hapësirat e Nobel Bookstore – Çarshia e Vjetër- Shkup, u realizua aktiviteti “Mbrëmje poetike”, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të poezisë, si një ftesë për të reflektuar mbi fuqinë e gjuhës dhe zhvillimin e plotë të aftësive krijuese të çdo personi.   Me këtë, Fondacioni Albiz në kuadër të platformës kulturore ..

Shpallje për punë | Оглас за работа

Shpallje për punë Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz, për nevojat e projektit “Platforma për investime në komunitet”, financuar nga Bashkimi Evropian, shpall Konkurs për punësim për pozitën në vijim: Nënpunës për Sub-Grante – (1) një pozitë pune  Më shumë detaje rreth konkursin gjeni këtu.  Kandidatët duhet dërgojnë CV dhe letër reference në ..