Bisedë për ndryshimet pozitive në Çair- Fondacioni Albiz, USAID Maqedoni dhe Ministria e Arsimit

 Fondacioni Albiz së bashku me Jeri Dible drejtoreshë e USAID Maqedoni dhe përfaqësues nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës takuam kryetarin e Komunës së Çairit. Diskutuam për iniciativat e reja që do të sjellin ndryshime pozitive në jetën e banorëve të Çarit.

***

 Фондацијата Албиз, заедно со Џери Дибле, директорка на УСАИД Македонија и претставници од Министерството за образование и наука, се сретнаа со градоначалникот на Општина Чаир. Разговаравме за нови иницијативи кои ќе донесат позитивни промени во животот на жителите на Чаир.