Promovimi i projektit: “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”

Fondacioni DAUTI  ne partneritet me Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri – Perëndimore organizuan konference për promovimin e projektit “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”, i cili filloi të implementohet në Dhjetor 2015 dhe do të vazhdojë deri në  Maj të vitit 2017. Ky projekt është I financuar nga Bashkimi Evropian dhe ..

Promovimi i projektit: “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”

Fondacioni DAUTI  dhe Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore,  më datë 11 Shkurt 2016 (E enjte), në orën 11:30 do të mbajnë një konferencë  për shtyp në hapësirat e Odës Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore. Qëllimi i kësaj konference për shtyp është promovimi i projektit “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e ..