Takim bashkëpunues mes Fondacionit ALBIZ dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës

Ndërtimi i një të ardhme të ndritur!    Fondacioni ALBIZ dhe Ministria e Arsimit dhe Shkencës janë të përkushtuar për bashkëpunim në krijimin dhe përmirësimin e kushteve në institucionet arsimore.   Takimi i i sotëm u fokusua në synimet afatgjate dhe hapat konkrete që do të ndërmerren për të ndikuar pozitivisht në të ardhmen e ..

Kurs falas Rrobaqepësie për Gratë nga Fondacioni ALBIZ

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz organizon kurse falas për rrobaqepësi për të gjitha gratë dhe vajzat.. Kurset u dedikohen grave nga mosha 20 deri 45 vjet nga komuna të ndryshme të Qytetit te Shkupit. Këto kurse organizohen me qëllim që vajzave dhe grave tu ndihmohet në edukimin e tyre për të siguruar ..

Shpallje për një vend pune | Оглас за едно работно место

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz për zbatimin e projekteve në kuadër të programeve të Fondacionit Albiz shpall konkurs për punësim, për pozitën në vijim: Menaxher projekti (1) një pozitë pune   Fondacioni Albiz ka nevojë për angazhimin e një menaxheri në projekt me orar të plotë pune në kohë të pacaktuar. Detyra kryesore ..

7 Organizata Fituese – Grantet për Ndryshim Pozitiv në Komunitet

Me kënaqësi ua prezantojmë 7 grantistët e ri të projektit tonë “Platforma për Investime në Komunitet”, i financuar nga BE. Ju dëshirojmë sukses organizatave në kontributin e tyre për ndikim pozitiv në komunitetet tona.   Со задоволство ви ги претставуваме 7 нови грантисти на нашиот проект “Платформа за инвестиции во заедницата”, поддржан од ЕУ. Им ..

SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENT (INTERNSHIP STUDENTOR) 2023

  Fondacioni Albiz hap mundësi dhe perspektiva për studentët e Maqedonisë duke ofruar program për interniship studentore (punë praktikë për student) në hapësirat e kompanive donatore të Fondacionit Albiz për aplikuesit nga të gjithë universitetet publike dhe ato private.     Studentët për të aplikuar duhet t’i përmbushin kriteret në vijim:   1. Të jenë ..

Dita botërore e mjedisit jetësor

Klubi i të rinjve të Sarajit së bashku me nxënësit e gjimnazit të Sarajit, në kuadër të projektit për “Ivestime me ndikim shoqëror në komunitete”, përmes shoqërimit, pastrimit, këndimit dhe pikturimit, shënuan Ditën botërore të mjedisit jetësor. Клубот на младите од Сарај заедно со средношколците од Сарај, во рамки на проектот „Инвестиции со општествено влијание ..

“Ndeshjet e suksesshme – Liga shkollore në futboll të vogël shënon fundin e edicionit të 8-të”

Sot në sallën sportive të SH.F “Dituria” u mbajt xhiroja e fundit e edicionit të 8-të të Ligës shkollore në futboll të vogël. Gjatë këtyre javëve, fëmijët e shkollave fillore të Komunës së Sarajit patën mundësi të shoqërohen dhe të njihen më shumë mes tyre. Fituesit e edicionit të shtatë të Ligës shkollore janë: Vendi ..

“Aftësim për punësim dhe sipërmarrësi: Konferenca hyrëse e projektit IPA II CBCP”

Këtë javë realizuam konferencën hyrëse të projektit tonë të ri Aftësim për punësim dhe sipërmarrësi – IPA II CBCP Maqedonia e Veriut – Serbi. Ky projekt ka për qëllim ti zhvillojë aftësitë e të rinjve për tu kyçur në tregun e punës dhe sipërmarrësi. Projekti zbatohet nga Qendra edukative Leskovac, në partneritet me Fondacionin Albiz ..

Inovacioni digjital në Komunën e Tetovës: Projekti i Fondacionit Albiz në bashkëpunim me BE-në

Fondacioni Albiz dhe Komuna e Tetovës е prezantuan projektin ” Zgjidhjet digjitale komunale inovative në komunën e Tetovës” që realizohet në partneritet të ndërsjellë dhe me mbështetje financiare të Bashkimit Evropian në kuadër të programit “BE për Komunat”. Ky projekt synon digjitalizimin e shërbimeve komunale përmes vendosjes së platformave dhe veglave digjitale me anë të ..

USAID North Macedonia: Vizita e përfaqësuesit të USAID-it dhe zhvillimi i projektit për Investime me ndikim shoqëror në komunitete

Sot patëm nderin ti vizitojmë iniciativat dhe aktivitetet e projektit tonë për Investime me ndikim shoqëror në komunitete i përkrahur nga USAID North Macedonia. Bashkë me ne ishte edhe përfaqësuesi i USAID për Europë dhe Euroazi nga zyrja e Washingtonit z. Sebastian Milardo.   Денеска имавме чест да ги посетиме иницијативите и активностите на нашиот ..