Fondacioni Albiz mbyll me sukses kursin e rrobaqepësisë
Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës ALBIZ, me një festë solemne ka përmbyllur me sukses projektin “Kursi për rrobaqepësi”.
 Kursi i organizuar për herë të pestë rradhazi kombinon me sukses pjesën teorike dhe praktike të programit dhe metodologjisë për rrobaqepësi, gjatë një periudhe dy-mujore. Gjatë ngjarjes, vajzat dhe gratë pjesëmarrëse prezantuan me krenari veshjet e tyre të krijuara gjatë kursit.
 Në përfundim të kursit të gjithë pjesëmarrësit u nderuan me certifikata të merituara për suksesin e tyre. Poashtu, edhe këtë vit, donatorët e Fondacionit Albiz dhuruan maqina për qepje, duke i inkurajuar pjesëmarrëset të vazhdojnë rrugën e tyre me njohuritë e fituara gjatë kursit.
 Fondacioni Albiz angazhohet me përkushtim të plotë për të krijuar më shumë hapësira dhe mundësi për të gjithë shoqërinë.
 
***
 Фондација за развој на образование и култура АЛБИЗ, со свечена прослава, успешно го заврши проектот „Курс за шиење“.
 Курсот, организиран петти пат по ред, успешно го комбинира теоретскиот и практичниот дел од програмата и методологијата за кроење, во период од два месеци. За време на настанот, девојките и жените учеснички со гордост ги претставија своите креации создадени за време на курсот.
На крај на курсот, на сите учесници им беа доделени заслужени сертификати за нивниот успех. Исто така, и оваа година донаторите на Фондација Албиз донираа машини за шиење, охрабрувајќи ги учесниците да го продолжат своето патување со знаењето стекнато за време на курсот.
Фондација Албиз е целосно посветена на создавање повеќе простори и можности за целото општество.