“Ndeshjet e suksesshme – Liga shkollore në futboll të vogël shënon fundin e edicionit të 8-të”
Sot në sallën sportive të SH.F “Dituria” u mbajt xhiroja e fundit e edicionit të 8-të të Ligës shkollore në futboll të vogël.
Gjatë këtyre javëve, fëmijët e shkollave fillore të Komunës së Sarajit patën mundësi të shoqërohen dhe të njihen më shumë mes tyre.
Fituesit e edicionit të shtatë të Ligës shkollore janë:
Vendi i 1- SHF “Sami Frashëri” – Gllumovë
Vendi i 2-SHF “Drita” – Rrashçe
Vendi i 3-SHF “Faik Konica” – Radushë
Si golashënues më i mirë u shpall Arlind Dibrani nga SHF “Bedri Tahiri”.
Ky projekt është pjesë e Platformës kulturore-sportive të Fondacionit Albiz, i cili ka për qëllim avancimin e sportit, nxitjen e shoqërimit dhe komunikimit tek nxënësit, si dhe promovimin e të jetuarit shëndetshëm përmes sportit.
 
Денес во спортската сала на ОУ „Дитуриа“ во Сарај се одржа последното коло на 8-та едиција на Школската лига во мал фудбал.
Во текот на изминатите недели, децата од училиштата од општина Сарај имаа можност да се запознаат и дружат меѓу себе.
Победници на седмото издание на натпреварот се:
 I Место – ОУ “Сами Фрашери” – Глумово
 II Место- ОУ “Дрита” – Рашче
 III Место- ОУ “Фаик Коница” – Радуша
Како најдобар голгетер се избра Арлинд Дибрани од ОУ „Бедри Тахири“.
Овој проект е дел од Платформата за култура и спорт на Фондацијата Албиз, кој има за цел унапредување на спортот, поттикнување дружење и комуникација меѓу учениците, како и промоција на здрав живот преку спортот.