Manifestimi i ndarjes së bursave 2023/24
Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz, ju fton të merrni pjesë në manifestimin e bursave për vitin akademik 2023-2024 ku do të ndahen 175 bursa për studentë, aktivitet i organizuar në kuadër të platformës edukativo- arsimore.
 
Eventi do të mbahet më 20 Shkurt 2024 (e martë), оra 19:00 në objektin e Teatrit Popullor Maqedonas.
 

****

Фондација за развој на образованието и културата Албиз ве поканува да учествувате на настанот за доделување на стипендии за учебната 2023-2024 година, каде ќе бидат доделени 175 стипендии за студенти, активност организирана во рамките на образовната платформа.
 
Настанот ќе се одржи на 20 февруари 2024 година (вторник), во 19:00 часот во објектот на Македонскиот Народен Театар.